Zelf sigaretten maken
Zelf sigaretten maken
Wilt u voortaan goedkoper roken? Met onze sigarettenmaker en toebehoren kunt ook u voortaan op een goedkope en gemakkelijk manier uw eigen sigaretten maken. Tegenwoordig staat de techniek voor alles en dat maakt het gemakkelijk voor degene achter de vulmachine.

16/07/2016

Omschrijving Hulzenvullers.nl

Zelf sigaretten draaien met een hulzenstopper. Iedereen ken het wel van het merk Mascotte. Tegenwoordig zijn de tijden echter flink veranderd en is het traag en moeizaam maken van een paar sigaretten niet meer aan de orde van de dag. Het is namelijk al enige jaren mogelijk om uw sigaretten elektrisch, of te wel (grotendeels) automatisch te maken.

Stap nu ook over om het roken goedkoper te maken. Met het zelf maken van sigaretten kunt u namelijk veel geld besparen. Daarbij is het gehele proces nog erg gemakkelijk en snel ook, in simpelweg een uurtje tijd maakt een voorraad sigaretten voor een paar dagen. En dit alles met het overhalen van een hendel, de machine doet de rest voor u.

Het is echter wel zo dat deze automatische sigarettenvullers duurder zijn dan de handmatige vullers die u kent van het merk Mascotte. Met een grove 90 euro voor de Powermatic 2 van Zorr, kunt u het een redelijk investering noemen. U heeft dan wel dé beste hulzenvuller van dit moment, de Powermatic serie is namelijk gemaakt van de beste onderdelen, zeer precies afgesteld en gewoon top kwaliteit. Een betere machine kunt u met zekerheid niet verkrijgen.

Het is ook zo dat wij - van hulzenvullers.nl - zeer goede klanten service aanbieden. Zo wordt onze service door meer dan 500 klanten boordeeld met een 9.5. Natuurlijk heeft dit geen invloed op de prijzen, die zijn bij ons namelijk erg laag en in veel gevallen zijn we zelf de goedkoopste. Wanneer u dus wilt beginnen met het zelf maken van sigaretten, zit u bij ons aan het goede adres. Samen met de snelle en goede automatische sigarettenmachines en ons advies, kunt ook u op een gemakkelijke manier uw eigen sigaretten rollen. Wacht dus niet langer en ga ook goedkoper roken.

Adres Hulzenvullers.nl

Adres Fazantenhof 103
Postcode 4332XT
Plaats Middelburg
Provincie Zeeland

Afbeeldingen Hulzenvullers.nl

Hulzenvullers.nl op de kaart

Maak kennis met onze aanpak!
Vrijblijvend advies op maat.
079-8898235

Maak kennis met onze aanpak!
Vrijblijvend advies op maat.
079-8898235

?>